Skip to navigation Back to top

Eastcheap Offices

The redevelopment of this prominent corner building provides flexible high quality office space behind a retained Portland Stone façade.

The development comprised the removal of the complete internal structure and top floor of the existing building, allowing for the reconstruction of the lower ground floor, ground, 1st, 2nd, 3rd and 4th floors and the addition of the new floors on the 5th and 6th levels.

The new building includes 2.7m clear floor to ceiling heights, raised access floors, and an impressive ground floor entrance hall.

“We always enjoy working with ECE Architecture and were delighted with both the progress and end result. The quality of the finish was instrumental in our successful letting.”

Sarah Wickens, Store Property Investments Ltd