Back to top

Shoreham Centre

A new civic presence for Adur within the Shoreham conservation area

ECE were appointed by Adur Council to develop proposals for the extension of The Shoreham Centre. The existing 1970’s Community Centre building needed to be expanded and modernised to provide a civic home for Adur Council.

The project brief developed to include:

The new build works involved the demolition of the existing single storey flat roofed foyer and extension of the mono-pitch form of the east wing to form a unified elevation to Pond Road. This extended east wing includes the new double height foyer space with a lift and mezzanine circulation linking the existing building to the new north wing.

ECE has lead the project from feasibility study, through design and build tender to site.